0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Met de verandabouw van RnW Veranda's haalt u het zonnetje in huis! Met onze verandabouw hoeft u niet meer lang te wachten op het eerste zonnestraal op uw gezicht want, het is het gehele jaar door zomer. Zo krijgt u uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan vitamine D zonder problemen binnen op een natuurlijke wijze! En ook tijdens de gure winterdagen of wanneer het buiten loopt te gieten.

Complete veranda of losse onderdelen

Naast de veranda zelfbouw pakketten bieden we zowat elk gewenst onderdeel! Van schroefje tot een complete serre. Het aanbouwen van een veranda zorgt niet alleen voor meer licht in uw woning maar, ook voegt ook nog eens extra waarde aan uw woning toe. Het belangrijkste is wel dat u het gehele jaar door kunt genieten van de zon, ook op de dagen dat het weer wat minder is. Het wordt dan ook wel een leefveranda genoemd. Niet te vergeten de aangename warme sfeer dat in huis wordt gebracht dankzij de verandabouw.

Binnen twee weken in huis

Met de veranda's van RnW Veranda's kunt u binnen twee weken al aan de slag. Vanwege onze grote voorraad leveren wij namelijk gegarandeerd binnen twee weken door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). U kunt ervoor kiezen uw veranda zelf te bouwen maar, het is toch verstandiger dit door een aannemer of klusjesbedrijf te laten doen. Bijna al onze overkappingen zijn te monteren op een houten onderconstructie. Voor alles kunt u terecht bij Verandaspecialist RnW Veranda's.

verandabouw

Aandachtspunten bij verandabouw

RnW Veranda's heeft een breed assortiment aan veranda zelfbouw pakketten. U wilt een veranda dan waarschijnlijk zelfbouwen, maar waar dient u dan op te letten? We leggen u dit hieronder haarfijn uit.

Verandabouw en uw buren
Voordat u een veranda laat bouwen is het misschien verstandig uw buren erbij te betrekken om onnodige conflicten achteraf te voorkomen. Betrek ze dus gerust bij de bouw van uw veranda. Over het algemeen kunt u een veranda zonder vergunning plaatsen.

Verandabouw en ligging
Vóór de verandabouw is het verstandig eerst goed na te denken over de locatie. Aan welke zijde van uw woning wilt u dit bijvoorbeeld plaatsen? Hoeveel ruimte is er, is er genoeg ruimte? Hou rekening met het lichtinval, dat is zowat het belangrijkste. U wilt er natuurlijk wel van verzekerd te zijn dat u na het bouwen van uw veranda wel optimaal kunt genieten van het zonlicht.

Veranda zelfbouw materiaal
Denk na over het materiaal waarmee u uw veranda wilt maken. RnW Veranda's levert het met name in aluminium, deze zijn qua constructie net even wat sterker en onderhoudsvriendelijker dan bijvoorbeeld een veranda van hout. Tevens is een aluminium veranda minder inbraakgevoelig dan een houten veranda. U dient ook na te denken over de stijl waarin u uw veranda wilt hebben. Het moet natuurlijk wel nauw aansluiten bij uw wensen en eisen en de karakter van uw woning.

Materiaal en onderdelen

Offerte opvragen

Bij RnW  Veranda's kunt u eenvoudig een offerte opvragen voor uw nieuwe veranda. Bij ons kunt u losse materialen en onderdelen bestellen, maar ook complete veranda's. De verandabouwpakketten kunt u zelf samenstellen. Op basis van uw voorkeuren, kunnen wij u een offerte leveren. De producten worden allemaal gratis op maat voor u gemaakt. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe veranda perfect past bij uw tuin en dat u de verandabouw direct kunt starten. Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vervolgens kunt u eenvoudig uw veranda online bestellen.

Waarom RnW Veranda's?

  • Levering door geheel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
  • Deskundig advies
  • Jarenlange ervaring
  • Gratis op maat gezaagd
  • Positief beoordeeld